Τρίτη, Μαρτίου 07, 2006

Ολα καλα




Πρόσφατα, ένας φίλος δεν ένιωθε καλά. Πήγε στο ΙΚΑ, είπε (για) τον πόνο του, ενημερώθηκε πως ήταν τυχερός καθώς τον μεθεπόμενο μήνα μπορούσε να δει τον γιατρό. Πράγματι, πήγε. Κάθησε απέναντι του, του είπε τι έχει, ο doc – χωρίς καν να τον κοιτάξει και φυσικά εξετάσει– του είπε πως θα γίνει καλά αν πάρει τα τάδε χάπια. «Ήταν σαν να δίνεις συνέντευξη. Είχε πλάκα» σχολίασε ο φίλος, αφότου βέβαια πήγε και σε ιδιωτικό γιατρό για να σιγουρευτεί πως δεν έχει τίποτα. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Οπως διάβαζω στην Ελευθεροτυπία:

« Ανακαίνιση

*Τα μάτια τους τρίβουν όσοι επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Υγείας μετά την άφιξη του Δ. Αβραμόπουλου. Πρώτο μέλημα του νέου υπουργού μετά την αποχώρηση του Ν. Κακλαμάνη ήταν να τοποθετήσει μοκέτες και νέα έπιπλα στον όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του. Η αισθητική αναβάθμιση του νέου υπουργείου του βρίσκεται -προφανώς- σε πρώτη προτεραιότητα.»


Οσοι είστε ασαλισμένοι στο ΙΚΑ και δεν μπορείτε να πάτε σε ιδιωτική ασφάλιση, μην ανησυχείτε. Όλα θα γίνουν καλύτερα. Πιο αστραφτερά. Πιο καθαρά. Πιο ήσυχα. Σαν φέρετρα.

8 Comments:

Blogger averel said...

Γι' αυτό το έβαλα, επιτελους λιγο glamour

8:35 μ.μ.  
Blogger kaltsovrako said...

Καλά μεγάλε, αρρωσταίνω σου λέω!
Χλίδα λέμε θα'μαι!


Με την ομάδα σου, τι θα γίνει ρε γαμώτη μου;

8:43 μ.μ.  
Blogger pascal said...

Tέρμα το lifestyle. Ζήτω το deathstyle.

8:51 μ.μ.  
Blogger averel said...

Τι θα γίνει; Απονομη θα γινει.
Το προβλημα ερχεται οταν ανοιγουν τα συνορα, δυστυχως...

9:03 μ.μ.  
Blogger Alexandra said...

χαλαρώστε, παντού υπάρχουν και καλοί... Και στα δημόσια νοσοκομεία (ξέρω από εμπειρία) και στο ΙΚΑ...

5:17 μ.μ.  
Blogger averel said...

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Τo θεμα ειναι πως μπορει να πονας και να σε εξατασουν μετα απο ενα μηνα. Αν σε εξετασουν, αν πεσεις σε καλο γιατρο , αν ζησεις...
Αν δεν εχεις σαν χωρα σωστη δημοσια υγεια, τι εχεις; Eurovision. OLE

5:45 μ.μ.  
Blogger Alpha said...

o Αβραμό είναι το κορυφαίο παράδειγμα "πετυχημένης επιφάνειας με μηδενικό περιέχομενο" πολιτικού στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι απλά αντιγράφει το αγγλοσαξωνικό μοντέλο πολτικών με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ(μπλερ ,μπους, ρήγκαν και γενικά "η εικόνα μετραέι όχι το μύνημα") δεν τον σώζει ούτε τον κάνει πιο συμπαθεί. αργκ!

12:01 π.μ.  
Blogger Αταίριαστος said...

To Βήμα έγραψε πρόσφατα ότι η νέα υπουργός τουρισμού (Πετραλιά) φοράει μόνο στρωτά παπούτσια γιατί φοβάται μήπως γλιστρήσει στους γυαλιστερούς γρανίτες με τους οποίους "έντυσε" το υπουργείο ο πρώην υπουργός (Αβραμόπουλος). Το σχόλιο κλείνει με την επισήμανση ότι "δεν πρόκειται για αστείο".

11:45 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home