Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2006

Ανεμόμυλοι

H Ελευθεροτυπία μαθαίνω εξαντλήθηκε τη προηγούμενη Κυριακή, με την επιλογή της να προσφέρει ένα βιβλίο . Ξεκίνησε με τους δυο τόμους του «Εγκλημα και Τιμωρία», ακολουθεί το «Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» και θα είμαι πολύ ευτυχισμένος αν η «Ε» ή άλλη μεγάλη πολιτική εφημερίδα των Αθηνών δώσει και τον «Δον Κιχώτη». Για όσους δεν ξέρουν και έτυχε να διαβάσουν, πρόκειται για έναν απερίγραπτο ήρωα που κυνηγά ανεμόμυλους για τον έρωτα μιας ανύπαρκτης αγαπημένης, καβάλα σ’ ένα ψωραλέο άλογο. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου μοιάζει πολύ επίκαιρο. Και, όχι, δεν μοιάζω με ανεμόμυλο...

21 Comments:

Blogger averel said...

Οχι, καλο ειναι να πιστευεις σε ανυπαρκτα αισθηματα, αν το θες. Και για ολη σου τη ζωη μπορεις να καταστραφεις .Ελευθερα απο μενα. Οταν ομως γινομαι εγω στοχος, πρεπει να απαντησω. Anyway οποιος θελει να καταλαβει καταλαβαινει. Αντε γιατι βαρεθηκα με την τρελα του καθενος.

7:09 μ.μ.  
Blogger averel said...

Και το θλιβερο ειναι ο αξιοθρηνητος ηρωας να εχει μεινει χωρις ουτε εναν Σαντσο διπλα του. Ποιος θα κανει παρακολουθησεις; Ποιος θα ενοχλει με τηλεφωνηματα μεσα στη νυχτα; Ποιος θα ακουει τους παραλογισμους του; Ποιος;

7:22 μ.μ.  
Blogger kaltsovrako said...

Τί έγινε παιχταρά μου;
Προφανώς έχω χάσει κάτι.

7:28 μ.μ.  
Blogger averel said...

Ασε τρελη ιστορια. Η θα στη πω καποια στιγμη ή θα τη διαβασεις στις εφημεριδες ή θα τη δεις στη τηλεοραση.

7:31 μ.μ.  
Blogger kaltsovrako said...

Πάω σπίτι και βάζω Χίο!

cool mate.

7:38 μ.μ.  
Blogger pascal said...

μην μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία averel

7:46 μ.μ.  
Blogger averel said...

Εχεις δικιο. Δεν πρεπει. Απο την αλλη ομως, εκτος απο averel εχω και ενα ονομα. Το οποιο βαλλεται απο καποιον ελεεινο. Και δεν ξερω τι να κανω. Μαλλον ηταν λαθος να πεσω σε χαμηλοτερο επιπεδο. Αλλα ειπαμε, εχω και εγω τον μαλακα μεσα μου.

7:58 μ.μ.  
Blogger averel said...

Αν ηταν πολεμος για blogs θα γελουσα. Οπως κανω για οσους μαλωνουν για μια διευθυνσουλα καπου στο net. Εδω δεν ειναι το ιδιο. Εδω μιλαμε για κατι προσωπικο που βγαινει με ολους τους τροπους. Και επειδη δυστυχως φτασαμε χαμηλα, δεν μπορω παρα να αντιδρασω.
Να λυθει; Μακαρι, αλλα αν εχεις τσιχλα αντι για μυαλο, δεν λυνεται τιποτα.

8:12 μ.μ.  
Blogger Alexandra said...

Ψιττττττττττττ τι έχουμε εδώ :):):)

8:19 μ.μ.  
Blogger averel said...

τι να εχουμε; κλινικη περιπτωση.

8:38 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

γιατι ο administrator το πεταξε το τελευταιο comment; Ηταν πολυ "κακο";

9:19 μ.μ.  
Blogger averel said...

Λοιπον, για να τελειωσει αυτη η κωμωδια. Δεν θελω να λυθει. Μετα απ' ολα αυτα δεν υπαρχει τιποτα να λυθει. Απλα αλλαζε δρομο οταν με βλεπεις. Για παντα. Και μη με ξαναπιασεις στο στομα σου.

9:19 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Kαι για την ιστορια, δεν γνωριζω με ποιον τα εχεις αλλα την επομενη φορα που θα κανεις περιγραφη καποιου βιβλιου καλο θα ειναι να το εχεις διαβασει πρωτα και οχι απλα να το εχεις ακουστα. Γιατι ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ειναι απο τα αριστουργηματα της κλασσικης λογοτεχνιας και δεν ειναι ουτε αξιοθρηνητος, ουτε κυνηγαει ανεμομυλους για τον ερωτα καποιας. Ολα ειναι συμβολικα...και χρειαζεται να μπορεις να δεις πισω απο τα συμβολα για να κατανοησεις..."τι ηθελε να πει ο ποιητης"....Αυτα.

9:31 μ.μ.  
Blogger averel said...

Το εχω διαβασει. Τα ξερω ολα αυτα. Και την αλληγορια της ιστοριας. Απλα στο συγκεκριμενο post το χρησιμοποιησα για να πω κατι που δεν γινεται κατανοητο αλλιως. Ευχαριστω για την παρατηρηση, αλλα ηταν περιττη νομιζω.

9:33 μ.μ.  
Blogger hopkins said...

Οντως η Κυριακάτικη με το βιβλίο εξαντλήθηκε αλλά ρε γαμώτο... αναρωτιέμαι... πόσοι από αυτούς που πήραν το βιβλίο θα το διαβάσουν;;; Ελάχιστοι είναι η γνώμη μου. Δυστυχώς.

Υ.Γ.: Ξέρω ότι η απάντηση μου είναι άσχετη με την ουσία του ποστ σου και συγνώμη γι αυτό. :)

1:21 π.μ.  
Blogger averel said...

Τι συγνωμη. Η ουσια του post ειναι για απολογιες, αλλα τι να κανουμε; Δεν ξερω ποσοι θα το διαβασουν. Μονο και μονο που διπλα σε DVD με φουσκωμενα με αερα μυαλα πορτοφολια, και βυζια, πουλαει ενα βιβλιο, εγω γουσταρω.

11:40 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

η λύση είναι απλή'η μεταλάσσεσαι σε ωραιότατο κάφρο, πανοπλία κυνικότητας και αρνητισμού και ρίχνοντας εις αει το φταίξιμο σε οποιοδηποτε άλλο γιατί η ζωή σου είναι σκατά, η αντιλαμβάνεσαι πως οι δυσκολίες ειναι μερος της καθημερινοτητάς μας, μας επηρεαζουν δραστικά γιατί εχουν να κάνουν με κατι που χτυπάει μεσα μας και πρεπει να λυθεί...οτι και να είναι αγαπητέ averel θα περάσει.Σου το υπόσχομαι αυτό.Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και την συμπαραστασή μου .CHEERS

11:42 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Επειδή τυγχάνει να είμαι α)πανηλίθιος και β)κουτσομπώλης δεν περνάς από τον Καπετάν Μιχάλη μετά τις 5; Να μας πεις την ιστορία συνοδευτική με τσίπουρα;

1:12 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

1ον Οπως ειπε και ο Ζοζε Σαραμαγκου:
Ζηλεύω οποιον δεν εχει διαβασει τον Δον Κιχωτη και του εχει μεινει αυτή η ευχαριστηση να ζησει.

Αλλα σε εκδοσεις Ελευθεροτυπία;
Δεν ξερω...

7:45 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it
» »

2:45 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Jefferson pilot life insurance company interesting facts about neurontin protein and supplements Area rug with sectional sofa Above and beyond the job duty 14 nike shoes size soccer kitchens Radar+detector+jammer 1979 buick Effexor sweat Guyana jacket

12:31 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home