Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2006

The dribble&drink affair

Αν και οι πολιτικες μου ιδεες θυμιζουν πρωην αριστερού (στα 26), νυν ανθρωπιστη και ολιγον καπιταλιστη (απο αναγκη), ορισμενες φορες θα ευχομουν να ζω σε μια αλλη κοινωνια. Σε μια κοινωνια με πολλες καμερες, συνεχη παρακολουθηση του δικτυου και δυνατοτητας βασανιστηριων. Οχι παντα.
Απλα σε περιπτωσεις οπως το σκυλευμα (sic) του dribble&drink, ενος blog που ξεκινησε για πλακα, συντροφευσε στο mundial κοσμο και γινοταν ενας αναλαφρος χαβαλες επιπεδου (σχεδον παντα) θα ηθελα να ζω σε αυτη την μουντη και εκδικητικη κοινωνια.
Θα ηθελα να εβρισκα αυτο το πατσουροσκυλο που πηρε την διευθυνση, να τον συλλαμβανα και να τον υπεβαλλα στο βασανιστηριο του καθρεφτη. Δεν ειναι τιποτα φρικιαστικο με κοψιματα και αιματα, απλα θα εβαζα τον καθρεφτη απεναντι του και θα τον αφηνα να κοιταει την ασχημη φατσα του.
Απο τοτε που ηταν μικρος και δεν τον επαιζαν τα παιδια, απο τοτε που δεν τον χορευαν "μπλουζ" οι κοπελες στα παρτυ, απο τοτε που στον στρατο ετρωγε ξυλο, απο τοτε που στη δουλεια του το κομπλεξ γιγαντωθηκε , σιγουρα δεν θα μπορει να κοιταξει τον εαυτο του στον καθρεφτη. Αηδιαζει και αυτος.
Λοιπον, βλακα ακου, το metablogging ειναι απαραιτητο και μερικες φορες απολαυστικο. Αυτο που εκανες ηταν μαλακια. Δεν ηταν η πρωτη, δεν θα ειναι η τελευταια. Αλλωστε, οπως ειπε και μια ψυχη, dogs are everywhere. Φακ γιου. Ξερεις εσυ.


PS. Τα κουρελια bloggaroun ακομα...

9 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Δε γαμείς μωρέ...πάμε για άλλα.

6:23 μ.μ.  
Blogger Erwtas Stomaxhs said...

Ρε παιδιά! τι σκατομαλάκας είναι αυτός που μπλέχτηκε στα μπούτια του ντριπλεντρίνκ;
θα γίνει κάτι ανάλογο σε άλλη διεύθυνση;
Κάντε κάτι ρε μάγκες ήταν και γαμώ τις φάσεις!

6:28 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Στα παπάρια σου... η λύση ήταν τόσο απλή.

6:47 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Averel,
H περιγραφή σου για το subhuman wanker που έκανε μπουρδέλο το dribblendrink "έγραψε"...
Ο βουτυροχλεχλές αυτός είναι ο κλασικός τυπάκος που δεν έχει καμία ζωή πέραν του Διαδικτύου - μα καμία, όμως! Μοναχούλης στο γυμνασιακό θρανίο, άγνωστος-αόρατος στο πανεπιστήμιο, μπάκουρος τελειωμένος στο club...
Πόσο πολύ πρέπει να σιχαίνεται τη ζωή του για να βγάζει τόση χολή...
Μπράβο τού του Smeagol. Κέρδισε "επάξια" 2 ημέρες υψηλής επισκεψιμότητας στο blog "του". Aπό Παρασκευή επιστρέφει στη μιζέρια της αγαμίας του...

7:38 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Τι αξιολύπητους έχει ο κόσμος τελικά-αναρωτιέμαι πόσα δευτερόλεπτα χαράς του δίνουν οι μαλακίες που γράφει.Ε, όταν αυτά τα δευτερόλεπτα περάσουν τότε μένει μόνος με τη μιζέρια του.Αυτή είναι και η καλύτερη εκδίκηση :)

11:44 μ.μ.  
Blogger Oneiros said...

Αυτό που με χάλασε εμένα είναι ότι χάθηκαν τα κείμενα και τα σχόλια. Τελικά, γιατί κατέβηκε από τη συντακτική ομάδα;

1:49 π.μ.  
Blogger averel said...

viastika, apo makria

dilated pame

james, den exw adiko, to skylepses.Den paei na eisai o kavafis, to phres apo alloys gia na exeis hits. terma.

erwta, mc, karpet, anonymous, oneiros kai galati, to thema einai oti teleiwse to panhgyri sto blog. Kai na ton broyme ti tha kanoyme? tha ton mastigwsoyme diadiktiaka?o dilated ta eipe ola. Cheers.

12:04 π.μ.  
Blogger Oneiros said...

Δε μίλησα για τιμωρία, averel, ούτε αναφέρθηκα στο takeover του ονόματος. Εννοούσα αυτό ακριβώς που ρώτησα: "Τελικά, γιατί κατέβηκε από τη συντακτική ομάδα;"

3:22 μ.μ.  
Blogger averel said...

Δεν κατεβηκε απο τη συντακτικη ομαδα. Ολη. Κατεβηκε απο εναν που ηθελε και δεν ρωτησε. Δημοκρατια δεν εχουμε;

4:33 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home