Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2005

Οταν κλείνει η TV, αρχίζει η ζωή




Λόγω μιας πρόσφατης εγκεφαλικής θλάσης, σε συνδυασμό με μια ύφεση στην προσωπική μου ζωή, παρακολούθησα τηλεόραση. Επηρεασμένος από το ξεκίνημα της νέα σεζόν, κάθισα κάποιες ώρες μπροστά στην οθόνη και πριν αποβλακωθώ, την έκλεισα. Πρόλαβα όμως να κάνω κάποιες παρατηρήσεις την ώρα που σκεφτόμουν έναν τοίχο με ένα σύνθημα «Όταν κλείνει η TV αρχίζει η ζωή».
Παρατήρηση 1: Ο Νίκος Κακαουνάκης όσα και να κονομά, τα αξίζει. Τουλάχιστον σε εργατοώρες. Είτε το πρωί, είτε το βράδυ, είτε στην μεταμεσονύκτια ζώνη είναι εκεί και σχολιάζει, βρίζει φτύνει και ειρωνεύεται. Μόνο που είναι λίγο κουρασμένος
Παρατήρηση 2: Το ίδιο κάνει και η Λίανα Κανέλη. Δεν καπνίζει πλέον (δυστυχώς), αλλά παει με όλα. Μόνο που αυτή δεν πληρώνεται. Ακόμα χειρότερα. Και δεν είναι και κουρασμένη.
Παρατήρηση 3: Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πιο ψηλή, πιο λεπτή και (μάλλον) πιο έξυπνη από τη Μενεγάκη, αλλά υστερεί στο στήθος. Οι λάτρεις του μπούστου πάνε Alpha. Εχει ωραιότερα πόδια όμως.
Παρατήρηση 4: Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ωραίες γραβάτες αλλά το ύφος του θυμίζει στραβωμένο λοχαγό σε ακρτικό νησί, πριν από επιθεώρηση. Κάποιος να τον χαλαρώσει.
Παρατήρηση 5: Κάποιος να πει στον Αλέξη Γεωργούλη, ότι οι 27χρονοι αθλητικογράφοι δεν έχουν σπίτι με πισίνα. Το λεω με σιγουριά και πόνο ψυχής.

3 Comments:

Blogger averel said...

Σοβαρα? Mea Culpa. Στα 3 , ολογραφως τρια, λεπτα που αντεξα να την παρακολουθω να τσαμπουκαλευεται δεν ειδα να αναβει τσιγαρο και θεωρησα πως το εκοψε σαν στιβαρη κομμουνιστρια που ειναι. Sorry.

5:50 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

5) Κάποιοι όμως ονειρεύονται πισίνες... Μετά βέβαια σταματάνε να είναι αθλητικογράφοι. Ελπίζω να (ξανα)βρεθούμε σύντομα...
Γειά σας.

6:09 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν βλέπω το λόγο που νομιμοποίησε να κάνεις παρατηρήσεις. Δεν έχουμε ανάγκη από τιμητές έχουμε ανάγκη από ενεργούς πολίτες

Χωρίς τον ΚΛΑΥΔΙΟ τούτο το Blog είναι βαρετό

Γεια σας

3:35 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home